Sfaturi pentru petreceri de botez reusite

Atunci cand petrecerea are loc intr-un restaurant cu specific frantuzesc este recomandat sa aveti si un fotograf bun care sa imortalizeze totul. Desigur, indiferent de locatie va f necesar sa aveti un fotograf bun pentru ca veti dori sa revedeti momentul si sa il pastrati in imagini de calitate.

Venirea pe lume a unor copii este o bucurie si o minune in orice familie si se sarbatoreste in consecinta. Pentru reusita evenimentului va recomandam sa alegeti cu autorul unor echipe de profesionisti care in timp au inteles ca atentia trebuie dedicata in totalitate organizarii evenimentului. Botezeul este prima petrecere care se da pentru copil si ca orice petrecere succesul sau va depinde de modul in care este organizata. Va recomandam sa alegeti locatia in functie de invitati. De asemenea va recomandam sa alegeti si o saa care sa nu fie nici extem de mica pentru ca invitatii sa nu stea inghesuiti dar nici exagerat de mare pentru ca s va crea impresia ca sunt prea putine persoane prezente.

Alegerea preparatelor trebuie sa aiba loc astfel incat mancarea sa nu fie putinadar nici foarte multa. Meniul pentru botez va trebui sa cuprinda in general mai multe tipuri de preparate: aperitivul, desertul si felul principal. Va sfatuim ca in functie de numarul de inviati dar si de amploarea pe care o are petrecerea. Alegeti totul in functie de preferintele invitatilorsi tineti cont si de sfatul coordonatorului locatiei in care se va desfasura evenimentul. Acesta are experienta cu petecerile si va poate ajuta cu idei si solutii pentru un meniu bun.

In momentul in care faceti meniul pentru botez va recomandam sa luati in ciclul si ideea ca pot fi si invitati vegetarieni sua care tin un reim alimentar. Va recomandam sa va interesati daca aveti astfel de cazuri si sa pregatiti un regim personalizat pentru acestia. In mod cert vor aprecia ca va ganditi la ei.

Daca printre invitati aveti si copii mai mari care nu pot sa manance un meniu complet este recomandat sa pregatiti un meniu special pentru ei. Luati in calcul si o gustare, un fel principal si preparate usoare si nu uitati de desert. Bauturile non alcoolice ar trebui sa includa apa si sucuri iar bauturile alcolice ar trebui sa fie car mai diverse dar sa se potriveasca si cu felurile de mancare servite sau cu momentele speciale.