Fotografie nunta

Indiferent ca faceti fotografii pentru prieteni, rude sau sunteti contractati la o nunta sfaturile noastre va vor ajuta sa exploatati la maxim zilele lungi si lumina disponibila.

1Atunci cand fotografiati in lumina dura a soarelui, cum se intampla in cazul nuntilor din timpul verii, va recomandam sa utilizati un sistem 5 in 1, partea de difuzie ar trebui pozitionata deasupra subiectului. Se poate sa fie nevoie sa cresteti expunerea cu aproximativ o treime pentru a compensa lumina in cantitate mica ce ajunge pe subiect.

Vara nu este sinonima cu vreme perfecta, dar, daca planificati corect, puteti obrine rezultate bune chiar si atunci cand conditiile sunt dificile. Incercati sa nu folositi bliturile Speedlight pentru a imita lumina soarelui sau lumini continue LED. Recomandat este sa tineti blitul in spatele subiectului, sau utilizati un trepied.

Pentru ca vara inseamna in general vreme buna, fotografiatul in aer liber creaza impresia de spatiu si libertate. Pentru a putea imortaliza acest lucru incercati unghiuri diferite. Recomandam sa atasati un obiectiv de unghi larg, sa activati functia de autodeclansare si sa il ridicati.

Temperaturile ridicate din timpul verii permit fotografierea pe timp de noapte. Tehnologia utilizata in ultimele modele de DSLR permite scnearii care nu erau disponibile aparatelor cu film. Utilizati lumina ambientala din cafenele si restaurante sau chiar iluminatul stradal.

Puteti incerca si distractii tipice verii.  Chiar daca nu sunteti fotograful oficial si sunteti doar prieten cu mirele si mireasa  le puteti propune o sesiune de vara mai indrasneata. Exista aparate special proiectate pentru fotografiile subacvatice. Indiferent daca faceti pozele sub apa sau doar cu valurile inconjurand mirii imaginile vor avea dramatism si vor arata perfect intr-un album de nunta. Aceasta sedinta foto nu trebuie facuta in ziua nuntii pentru ca atunci mireasa trebuie sa aiba rochia uscata.