Fotografi profesionisti nunti Iasi

Fotografie nunta - fotografi profesionisti nunti Iasi

Atunci cand vine vorba de fotografie nunta va recomandam fotografi profesionisti nunti Iasi pentru a avea cele mai reusite fotografii de nunta.

Un fotograf de nunta este dator sa creeze si scene misterioase. Din punct de vedere religios, nunta este o taina si, prin urmare, taina reprezinta ceva ce implica misterul care se dezvaluie doar cunoscatorilor. La fel si in fotografie, lumina arata mireasa si intunericul pastreaza atmosfera enigmatica. Doua lumini atent plasate pot face ca mirii sa primeasca lumina in fata si atat.

Cititi si despre Filmare nunta.

Fara sedinta de fotografie mumta ar fi imortalizata doar prin instantane si poze de grup. Cu totii iubim instantaneele pentru ca sunt decupate din viata, sunt naturale si surprind momente, expresii si stari. Dar, de foarte multe ori instantaneele nu infatiseaza foarte bine persoana, nu intotdeauna sunt facute in cea mai buna lumina, si de multe ori nu se pot vedea toate trasaturile.

Fotografie nunta . Fotografi profesionisti pentru nunti in Iasi

Fotografie nunta - fotografi profesionisti nunti IasiTocmai de aceea se apleaza la poze formale. Termenul formal nu este cel mai potrivit pentru sedintele foto de nunta dar se foloseste in lipsa altuia mai potrivit.

Pentru sedintele foto formale se folosesc blitzuri si aparate profesionale si problema luminii se rezolva din start. Amenajarea luminii se va face in concordanta cu particularitatile mirilor in asa fel incat acestia sa arate cel mai bine. Trasaturile lor se ver vedea perfect si unghiul de fotografiere, directia din care vine lumina, si retusul vor pune on evidenta ce este mai frumos din fata mirilor si estompeaza partile mai putin attractive.

Din punct de vedere organizatoric este mai usor ca sedinta foto sa aiba loc la un restaurant sau intr-un hotel. In functie de locatia disponibila se gasesc decoruri unde se pot face fotografii reusite. Pentru pozele interioare care nu depind de lumina soarelui ce poate fi plin de capricii uneori, fotograful detine controlul in proportie de suta la suta si mirii se vor simti mai bine in aer conditionat decat afara in soare.

Un fotograf de nunta trebuie sa fie capabil sa spuna o poveste prin imaginile pe care le surprinde. Cum reusteste acest lucru? Cu rabdare si anticipand momentele. Este important sa suprindeti imaginile atunci cand au loc. Daca imaginile sunt refacute veti avea aceeasi senzatie pe care o aveti si atunci cand va uitati la o reclama si simtiti clar ca persoana care vorbeste are un speech in fata si este platita pentru a fi acolo.

La o nunta este important sa va aflati acolo unde se intampla lucrurile si sa anticipati momentele atunci cand au loc.

Prima parte din munca unui fotograf de nunta este sa fotografieze camera in care mirii se aranjeaza. Nu intrati si incepeti sa fotografiati imediat. Pentru inceput puteti astepta sa vedeti cum decurg lucrurile. Nu veti vrea sa stersati mireasa mai mult decat este deja stresata.

In acest timp puteti observa cine se afla in incapere. Deobicei aici intra rudele si cei mai buni prieteni ai cuplului. Veti vrea sa faceti multe fotografii cu cuplul in timpul zilei si este important sa stiti care sunt persoanele apropiate.

In afara de inele si haine, puteti fotografia si alte detalii.

Puteti fotografia parti din momentul in care mireasa se imbraca. De exemplu mainile persoanei care o ajuta si veti surprinde multa emotie atat din partea miresei cati si din partea prietenilor.

Fotografiati din mai multe perspective. De exemplu mergeti afara si fotografiati ceea ce se poate vedea prin fereastra sau fotografiati reflexia miresei intr-o oglinda.

Utilizati layerele in fotografii. Cand fotografiati mireasa asigurati-va ca in jurul ei se mai afla si alte persoane pentru a putea focaliza imaginea si pentru a ii da adancime.

Momentele speciale pentru mire sunt acelea in care isi asteapta emotionat viitoarea sotie. De asemenea puteti ilustra relatia lui cu cavalerii de onoare.

In timpul ceremoniei surprindeti imagini din ambele parti, atat cu mireasa cat si cu mirele.

Persoanele care aduc cea mai multa emotie in fotografii sunt prietenii apropiati. Puteti discuta cu acestia sa va ajute si sa pastreze atmosfera fericita cat mai mult cu putinta sau sa prelungeasca momentele importante.

Sunt foarte importante si momentele in care dupa ceremonie familia si prietenii felicita cuplul. Asigurati-va ca faceti suficiente fotografii de aici.

Ce faceti cu oamenii care nu vor sa pozeze?

La fiecare nunta sunt si invitati care nu vor sa pozeze sau care incurca situatia pentru ca nu zambesc si tot asa. In aceste cazuri va recomandam sa le explicati ca mirii doresc poze cu oti invitatii pentru a isi putea aminti de aceasta zi si in alte ocazii, iar fotografiile nu sunt pentru fotograf ci pentru albumul de nunta al mirilor. De obicei aceste explicatii rezolva problmea. Daca totusi nu, puteti trece peste si puteti fotografia altceva.

Ce faceti atunci cand si invitatii fotografiaza?

In prezent toti au o camera foto la telefon sau o camera individuala de fotografia si multi vor sa faca propriile fotografii la nunta. Treaba fotografului este sa faca cele mai bune fotografii si este destul de greu sa reusiti atunci cand sunt mai multe camere orientate spre miri din toate unghiurile.

Cel mai bine este sa va ganditi rapid. Faceti repede fotografiile inainte ca ceilalti sa isi dea seama si apoi lasati si invitatii sa isi faca fotografiile.