Fotografi nunta preturi

Pentru ca stim ca va doriti fotografii superbe ne-am gandit sa va venim in ajutor cu o serie de sfaturi.

Indiferent cat de mult ati planifica aceasta zi nu uitati ca cele mai frumoase momente sunt cele neplanificate. Nu lasati o idee esuata sa va distruga ziua.

Mai jos aveti o lista cu pasii ce ar trebui urmati pentru a pbtine fotografii reusite:

1Apelati  la un fotograf profesionist. Este primul si cel mai important sfat de care va recomandam sa tineti cont.

Motivele sunt nenumarate si amintit-va ca ati investit sume uriase in rochie, flori, marturii, verighete, limuzina, etc si fotografii profesionisti stiu sa surprinda cu adevarat aceste investitii si sa se descurce  in orice situatie in orice conditie de lumina.

Incercati daca este posibil sa programati cununia civila in alta zi. Veti avea o nunta lejera mult mai relaxata si veti avea timp pentru orice v-ati propus.

Oferiti fotografului toate detaliile despre eveniment si ceea ce va doriti de la poze. Tineti cont si de sfaturile acestuia.

2Ganditi-va din timp unde vor avea loc pregatirile. Stim ca este mai convenabil sa purtati rochia de mireasa acasa dar daca apartamentul este mic, mobila inghesuita mai bine inchiriati o camera la hotel.

Incercati sa nu aveti foarte multi invitati la pregatiri.

Daca tot ati inchiriat o camera de hotel puteti sa faceti pregatirile cu sotul si veti economisi mai mult timp.

Indiferent de programul pe care il aveti in ziua nuntii nu uitati ca lucrurile nu ies intotdeauna cum v-ati dorit si de aceea tineti cont si de mici marje de timp ce pot aparea in program. Astfel veti evita sa va stresati din cauza intarzierilor.