Fotograf profesionist botez Iasi

Fotograf profesionist botez Iasi

Atunci cand doriti un fotograf profesionist pentru botez in Iasi echipa noastra va vine in ajutor.

 

Pentru mai multe informatii accesati paginat Fotograf profesionist.

Stabileste cu clientul stilul fotografiilor pentru eveniment

Ai fi uimit sa vezi cat de diferite pot fi cerintele si cat de vagi sunt cunostintele acestora cu privire la stilul pe care il doresc. Cel mai bine este ca clinetul sa vada modul de lucru si luccrarule abordate de fotograf inainte de semna contractul. Clientul si fotograful trebuie sa stabileasca impreuna cate de mult fotograful poate face retusuri asupra pozelor.

Pentru mai multe informatii accesati paginile sfaturi pentru fotografii de botez, idei  foto video botez si idei pentru fotografi amatori.

Lista cu fotografii care nu trebuie sa lipseasca

Fotograf profesionist pentru botez  in Iasi

Pe langa cadrele clasice si cele cu actori principali poti sa iti faci o lista cu ceea ce se poate fotografia in diferite momente ale zilei botezului.

Fotograf profesionist botez IasiImpreuna cu parintii se va nota fiecare punct si conform propunerilor acestora se vor adauga si alte momente pe lista pentru fotografiat.

Fotograful va trebui ca inaintea evenimentului sa vada locatia unde sa va executa fotografia

Este foarte important ca locul sa fie deja cunoscut de fotograf si cameraman pentru ca altfel acesta va sta sa tot caute locuri din care sa fotografieze. Exceptand cazurile neprevazute care tin de vreme previzualizarea locatiilor va va scuti de surpriza aparitiilor cazurilor in care nu puteti fotografia.

Recomandam evitarea flash-ului

3Datorita obiectivelor performante vei obtine fotografii extraordinare chiar si atunci cand lumina este difuza. Se poate observa ca fotografiile sunt mult mai naturale si mai furmoase. Daca situatia impune se recomanda folosirea indirecta luminii flash-ului. Se recomanda ca flash-ul sa fie indreptat spre tavan sau sa se foloseasca un difuser.

Daca stilul fotografic este fotojurnalistic si mirii sau familia copilului sunt de acord e inutil de mentionat ca fotografiile trebuie sa iasa din tipar. Fotograful se poate urca pe o scara pentru a suprinde grupul din alta perspectiva. Unicitatea momentului va iesi atsfel mai frumos in fotografie.

Pentru fotografiile din timpul botezului lumina este esentiala. La o biserica putem avea foarte des probleme cu lumina mai ales in bisericile vechi. Multe biserici sunt foarte inalte si lumina care patrunde prin ferestre poate sa afecteze in mod negativ fotografiile. Uneori lumina care patrunde prin ferestre se poate amesteca cu reflexiile din alte obiecte stralucitoare, cu lumina lumanarilor, si cu lumina artificiala si trebuie sa combateti aceste efecte.

Intrebati persoana care se ocupa de biserica despre regulile in ceea ce priveste fotografiile in biserica.

Puteti verifica inainte locatia pentru a vedea care sunt cele mai bune locuri din care puteti fotografia si in acest fel va veti da seama si ce echipament trebuie sa folositi sau daca veti avea nevoie de un trepied.

Folositi un blit puternuc daca este permis sau schimbati ISO la o valoare mai mare.

Fotografiile alb negru sunt elegante. Puteti sa fotografiati colorat si apoi sa adaugati efecte pe aceste fotografii.

Una dintre fotografiile care trebuie facute este cea in care copilul este in apa sau langa apa. Asigurati-va ca obtineti o imagine clara cu el. Familia si prietenii vor vrea cu siguranta imagini cu copilul in diverse impostaze. Aveti rabdare si includeti toate combinatiile dorite, fiind atenti la detalii precum expresia, clipitul sau ochii rosii.

Copiii plang si trebuie sa va ocupati si de acest aspect. Pozele cu un bebelusi care plange pot fi amuzante uneori.

Asigurati-va ca faceti fotografii speciale cu nasii. Acestia au o mare responsabilitate ca parinti spirituali.

Capturati toate momentele, atat pe cele amuzante cat si pe cele serioase. Toti spun ca vor fotografii in care sa zambeasca dar atunci cand vad o fotografii animate cu bebelusul interactionand in diverse moduri vor vrea si acele fotografii desi nu arata in ele asa cum si-au dorit.

Fotografiati bebelusul in hainele speciale pentru botez. Parintii isi petrec foarte mult timp pentru ca hainutele bebelusului sa fie perfecte. Puteti face fotografii macro cu pantofiorii, bascutele si alte elemente vestiimentare ale copilului.

Pot fi mai multi copii botezati in aceeasi zi. Aflati cand este randul celuilalt bebelus si iesiti din cadru.

Dupa botez poate fi si o petrecere. Alfati daca trebuie sa participati la ea si in cazul in care trebuie sa fotografiati si acolo suprindeti in fotografii cadourile, prajiturile si decorul.