Fotograf de nunta Iasi pret

2

Daca doriti poze pentru nunta la preturi rezonabile si de o calitate ireprosabila va recomandam sa apelati la noi pentru un fotograf de nunta Iasi la un pret mai mult decat accesibil.

Cititi si despre fotografi nunti.

Un fotograf de nunta trebuie sa tina cont de faptul ca nu se poate fotografia momentul decat atunci cand are loc si nu mai tarziu. Trebuie sa simti momentul si fotografia trebuie sa iasa din prima. Cu alte cuvinte daca anumite momente sunt pierdute situatia poate deveni problematica.

Aflati mai multe despre ce intrebari puteti pune fotografului si indatoririle unui fotograf.
Nu uitati sa fotografiati cu fotograful de la prima intalnire. Expuneti toate pretentiile si dorintele pe care le aveti si interesati-va ce aparatura foloseste, faca portofoliul este al lui sau al studioului cu care colaboreaza.
De la prima intalnire veti vedea daca se poate rezona cu fotograful.
Nu uitati, cand alegeti locatia, ca lumina naturala nu se compara cu blitul, becul si neoanele. Folositi lumina naturala cat se poate de mult impreuna cu fotograful sau cameramanul.
Incercati sa evitati luminile ambientale si laserul chiar daca acestea vin la pachet cu DJ-ul. Mai dernajante sunt laserele care se scot greu la prelucrare si cele mai multe se observa pe fata.

Fotograf de nunta Iasi cel mai bun pret

1Comunicati fotografului de cate ori aveti ocazia ca doriti o poza, si astfel nu vor lipsi cadrele finale.
Dati indicatii daca exista ceva suprize pentru mireasa si spuneti cameramanului si fotografului cand vine momentul. Solicitati si fotografii cu detaliile.
Planificati succesiunea evenimentelor pe hartie si dati aceasta hartie fotografului si cameramanului. Nu uitati sa treceti si orele la care vor incepe cununia civila, cununia religioasa si sedinta foto. Lasati si marje de timp pentru orice eventualitate pentru ca oricum desfasuratorul nu va fi respectat in totalitate insa acesta va va ajuta sa aveti o imagine de ansamblu.
Fiti naturali. Daca nu va place sa zambiti larg incercati macar sa zambiti in poze. Nu va grabiti pentru ca nunta nu incepe fara miri insa incercati sa fiti cat mai punctuali si lasati timp suficient intre locatii pentru ca se poate intarzia din cauza traficului.

 

Daca sunteti fotograf mai devreme sau mai tarziu cineva va va cere sa fotografiati o nunta. Chiar daca acest aspect este lasat de cele mai multe ori in seama unui fotograf profesionist pentru nunti, puteti acceprovocarea si nu trebuie decat sa tineti cont de cateva lucruri importante specifice unei sesiuni fotografice pentru nunta.

In primul rand ar trebui sa fiti clar in ceea ce priveste ofera pe care o faceti. Daca aveti o relatie de prietenie cu mirii asigurati-va ca acestia stiu ca faceti fotografiile ca o favoare pentru ei si ca nu garantati rezultatele. Limitati-le asteptarile si aratati-le exact ce puteti face. Daca veti putea sa le dati rezultatul final dupa cateva luni asigurati-va ca ii anuntati de la bun inceput de acest lucru.

Nu eliminati fundalurile colorate care surpind decorul.

Invatati elementele de baza. Vizitati site-uri ale fotografilor profesionisti pentru nunta si inspirati-va din ce fac ei. Incercati sa insotiti un fotograf profesionist de nunta la o sesiune foto. Veti vedea exact ce face acesta fara si veti putea invata. Cu cat sunteti mai bine pregatit cu atat veti avea mai multa incredre si oamenii pe care ii fotografiati vor vedea asta.

Realizati un plan. Nu mergeti la o nunta crezand ca veti putea fotografia totul la momentul respectiv fara un plan realizat inainte. Fotografiile de nunta nu sunt la fel ca cele pe care le faceti pe strada si pe care le puteti face oricand. Stabiliti din timp ce anume trebuie sa fotografiati si nu veti pierde cadre importante. Viitati locatiile inainte de nunta pentru a stabili fundaluri ce pot fi valorificate si pentru a stabili cum trebuie abordata lumina. Puteti cauta pe internet respectiva locatie pentru a vedea cum au facut altii fotografiile.

Intrebati cuplul ce anume tin neaparat sa aiba in fotografii. Planul trebuie sa includa inclusiv invitatii care sunt foarte importanti pentru cuplu. Asigurati-va ca veti avea portrete cu acesti invitati.

Invatati agenda si aflati cum va decurge ziua. Trebuie sa stiti cum se vor derula lucrurile pentru a putea fi la momentul potrivit in locul potrivit. Asigurati-va ca stiti cand au loc momentele clasice cum ar fi primul sarut, primul dans sau taierea tortului.

Nu va speriati de valorile mari pentru ISO. Este mai bine sa aveti o imagine plina de zgomot la 1/500 sec decat o imagine fara zgomot dar difuza cu ISO 400. Puteti sa faceti reducerea zgomotului cand porcesati imaginile RAW.

Realizati compozitii fine. Deplasati-va pentru a obtine imaginile, in loc sa puneti invitatii sa se miste. Nu veti vrea sa deranjati momentele solicitand oamenilor sa se miste pentru fotografii. Daca doriti sa eliminati anumite detalii de fundal care va deranjeaza schimbati-va pozitia pentru a le avita. In acelasi timp aveti grija si la lumini pentru ca daca o lumina pare deranjanta pe fetele subiectilor, in fotografia finala vor arata si mai deranjant.

Nu fiti timizi in mmentul in care incercati sa organizati subiectii, acestia vor sa li se spuna unde si cum sa stea. Daca ii directionati le veti transmite profesionalism si vor avea incredere ceea ce ii va face sa se relaxeze cand sunt fotografiati. Directivele pe care le dati transmit faptul ca stiti ce faceti chiar daca in realitate nu este chiar asa.

Vanati zambetele. Cei mai expresivi oameni vor fi cele mai importante subiecte.