Foto video nunti Iasi

3Echipa noastra va vine in intampinare cu servicii de foto video nunti Iasi, realizate cu o atentie deosebita.

Va recomandam sa citit si despre fotograf profesionist pentru botez.

Alegerea unui fotograf profesionist este obligatorie daca vreti ca albumul de nunta sa fie o amintire frumoasa.

O prima si importanta idee este sa nu alegeti aceeasi persoana si pentru poze si pentru filmari. Este evident ca aceeasi persoana nu poate sa fotografieze si sa filmeze in acelasi timp chiar daca este profesionist.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile despre fotografi, sfaturi film de nunta si intrebari pentru cameramani.

Adigurati-va ca vorbiti chiar cu fotograful. Multe firme trimit intermediari sa discute cu dumneavoastra. Este important sa incheiati un contract in care sa fie trecut numele fotografului si sa stabiliti preturi mai mici daca serviciile nu sunt bune sau nu este ceea ce va doriti.

Foto video nunti Iasi realizate de profesionisti

2Fotograful trebuie sa fie o persoana comunicativa, vesela si lispita de incapatanare. Prin comparatie cu alte persoane fotograful trebuie sa va stea in preajma.si ganditi-va cum ar fi ca acesta sa fie suparacios sau sa nu fie de acord cu dumneavoastra si sa aiba mereu obiectii.

Chiar daca rudele sau vecinii sunt suficient de amabili si isi sacrifica distractia pentru a va filma nunta aceste persoane nnu au experienta. Experienta cameramanului este vitala. Unghiurile din care se filmeaza trebuie sa fie suficient de luminate, aparatul folosit trebuie sa fie peformant, trebuie sa existe amplificatoare sau filtre de sunet.

Aparatura folosita face diferenta. O camera video cu toate accesoriile si foarte scumpa va face acele poze perfecte si videoclipuri reusite. Atunci cand angajati un cameraman solicitati sa vedeti filmarile facute la alte nunti. Cereti penalitati in cazul in care contractul nu este respectat. Rugati cameramanul sa va lase sa urmariti un film de la cap la coada si cereti sa vedeti un montaj.

Idei pentru un fotograf amator

Incercati sa fiti autoritar dar nu deranjant

Timiditatea nu va va aduce fotografii si uneori este nevoie sa fiti autoritar pentru a putea fotografia un anumit moment. Timpul este foarte pretios in fotografiile de nunta si de aceea trebuie sa ganditi rapid si sa va aflati in momentul potrivit la locul potrivit pentru momentele importante si incercati sa nu deranjati evenimentul. La ceremonie incercati sa ma miscati de 4-5 ori dar nu faceti asta in acelasi timp cu discursurile, slujba religioasa sau anumite melodii importante.

In timpul fotografiilor formale fiti categoric, trebuie sa stiti clar ce vreti sa faceti si sa comunicati mirilor siinvitatilor exact unde si cum trebuie sa stea. Trebuie sa va miscati rapid in acest punct pentru a lasa lucrurile sa merga mai departe.

Invatati sa folositi luminile difuze

Abilitatea de a fotografia utilizand flash-uri sau lumini difuze este foarte importanta. Veti descoperi ca foarte multe biserici sunt slab luminate. Daca vi se permite sa utilizati blitul ganditi-va unde ar trebui sa stati in asa fel incat imaginile sa iasa bine. Este posibil sa aveti nevoie sa cumparati un difuzor pentru flash care sa creeze o lumina mai putin puternica. Daca nu puteti folosi blitul va puteti orienta spre lentile rapide si pe reglarea valorilor de ISO corespunzator. Va pot fi de folos si lentilele cu stabilizator de imagine.

Fotografiati in format RAW. Multi fotografi sustin ca nu au timp sa fotografieze RAW din causa timpului mare de procesare dar la o nunta formatul RAW va poate fi de mare ajutor si va ofera mai multa flexibilitate atunci cand trebuie sa editati fotografiile dupa nunta. La o nunta va puteti confrunta cu lumini care sa afecteze calitatea fotografiilor si va trebui sa setati corect expunerea si balanta cromatica iar formatul RAW va va ajuta considerabil in acest sens.

Puteti arata fotografiile la receptie. Unul din cele mai importante avantaje ale fotografiei digitale este faptul ca poate fi prezentata imediat pe display-ul camerei.

Aveti grija la fundaluri. Una din cele mai mari provocari la o nunta este sa incercati sa evitati oamenii care se misca in fundalul fotografiilor. Cel mai bine ar fi sa faceti fotografiile formale in zone in care in mod normal nu ar trebui sa fie nimeni. Daca totusi apare cineva in fundal ii puteti spune sa paraseasca pentru putin timp zona.

Nu stergeti imaginile care pe camera par gresite. Tentatia este sa verificati digital fotografiile si sa le stergeti pe cele care nu par in regula. Problema cu aceste fotografii este ca pe display-ul calculatorului pot sa arate chiar bine si pot fi folosite. Imaginile pot fi taiate ulterior si de aceea este indicat sa nu stergeti din camera fotografiile fara sa le fi vazut in prealabil pe calculator.