Filmare nunta Iasi

1

Filmari nunta iasi. Filmare nunta Iasi cu o echipa de profesionisti care vor reusi sa filmeze perfect cel mai important eveniment din viata ta.

Va doriti o filmare in stil cinematic? Cu siguranta va doriti ca filmarea nuntii sa fie emotionala si sa transmita cat mai real actiunile zilei respective. Tocmai de aceea am pregatit pentru dumneavoastra aceasta lista cu ponturi pentru filmari nunti:

Cititi si despre filmari nunti.

Integrare in filmarea de nunta

Un factor important in calitatea filmarii de nunta este modul in care persoanele prezente se implica in eveniment. Indicat ar fi sa incadrati cat mai multe persoane in film. In asa fel filmul va optine o cantitate informationala mai mare. Crearea unor conexiuni care pot transmite un mesaj se realizeaza doar implicand persoanele aflate la eveniment.

Cititi mai multe despre trucuri pentru filmari reusite si sfaturi pentru filmul de nunta.

Filmari. Filmare nunta Iasi la preturi de exceptie

Compozitie

Compozitia este un element important pentru calitatea rezultatului. Indiferent de cat de prins esti in ziua nuntii asigura suficient timp videografului sa creeze compozitiile de care filmul de nunta are atata nevoie.

2Dialog in filmarile de nunti

Dialogul este important pentru ca poate sustine si indrepta mesajul catre o stare. Atunci cand ne uitam la film avem nevoie de o compleatare si de aceea exista sunetul. In filmarile pentru nunta sunetul are rolul de a anula lipsurile informationale de imagine.

Cursivitatea

Cursivitatea unei filmari inseamna logica acesteia. Toate etapele nuntii trebuie prezentate cronologic si nu intr-un mod ales de cel care filmeaza.

Timpul

Filmearea unei nunti se realizeaza live. Nu exista scene live in care sa poti solicita repetarea si de aceea trebuie ca timpul de lucru sa fie echilibrat. Cel mai important aspect al unei nunti este realtia mirilor.

3Sunetul

Chiar daca nu ai stiut pana acum si linistea poate fi un sunet de nunta. Multi gresesc alegand un hit ca muzica de fundal. Scopul filmului de nunta nu este admirarea unei melodii ci de a oglindi un timp pe care nu il poti intoarce.

Concept

Conceptul unei filmari de nunta este cel mai important in desfasurarea filmarilor. Fara a avea un scenariu solid filmarea nu va avea nicio logica. Conceptul unei filmari se bazeaza pe tri factori principali: timp, spatiu si actiune.

Culoarea

Utilizand o cromatica specifica vei putea reusi mult mai usor sa transmiti atmosfera unei scene filmate.

Camera

Numarul de camere are un rol important in rzultatul final. Chiar daca vorbim despre 2 camere sau mai multe filmarea trebuie sa aiba o consistenta informationala, din care sa sustragem cele mai potrivite cadre din care sa editam filmul nuntii.

Chiar daca filmarea de nunta se face pentru un prieten sau filmati profesional pentru o nunta la care ati fost angajat, de cele mai multe ori este o activitate complicata, din cauza faptului ca trebuie ca montajul sa iasa bine din prima. Nu aveti posibilitatea de a reface scenele.

Chiar daca pare tentant sa lasati camera pornita toata ziua si sa aveti in final ore intregi filmate cu mirele si mireasa, acest lucru nu va va ajuta sa faceti un film foarte bun.

Nu filmati o nunta ca si cand ati face un  film normal. Ganditi-va cum sa construiti povestea, puteti filma videoclipuri scurte pe care ulterior sa le editati si sa le combinati realizand in final un montaj de calitate. Ganditi-va cum puteti utiliza imaginile pentru a va spune povestea si apoi construiti filmul.

Acordati atentie unghiurilor de filmare. Filmati din trei unghiuri diferite. Daca vedeti ceva interesant gasiti un mod original de a il inregistra. Cand editati acest lucru va va ajuta sa puteti taia intre diferite unghiuri. Este bine sa cautati vederi alternative, sa filmati in spatele unor elemente naturale, sa folositi reflexiile din oglinzi sau din geamuri si sa va folositi de obiectele din jur pentru a crea imagini inedite.

Oamenii sunt obisnuiti sa vada videoclipuri scurte si nu vor avea rabdare sa priveasca ore intregi un film de nunta. Realizati un film de nunta suficient de scurt cat sa nu plictisiti.

Avantajele evidente ale tehnologiei 4K tin de rezolutie. Tata informatia cromatica pe care o pune la dispozitie un montaj 4K ajuta la realizarea unro filme speciale si cand imaginile sunt comprimate pentru a fi redate la o rezolutie HD culorile isi pastreaza proprietatile. Filmarile 4K va permit unghiuri mai largi si va ofera mai multe posibilitati de editare.

Atunci cand editati filmul incercati sa nu exagerati cu efectele pentru ca pot fi obositoare si multi prefera un film natural. In functie de ceea ce ati stabilit cu mirele si mireasa incercati sa corectati greselile pastrand si stilul clasic al unui film.